metalen wanddecoratie

Over metalen-letters.nl

Metalen-letters.nl is onderdeel van Kunst van Staal. Sinds 2020 leveren wij kwalitatieve uit staal gefabriceerde kunstwerken aan Nederlandse en Belgische klanten. De oprichting is ontstaan uit de visie: ‘Industriële bewerkingen vertalen naar de Nederlandse woon-industrie in abstracte decoratieve vormen’. Onze visie hebben wij voortgezet in de vorm van teksten. Naast de standaard teksten kan je ook jouw eigen metalen tekst laten fabriceren. Meer informatie over metalen wanddecoratie.

Door onze achtergrond in de machinebouw hebben we jarenlange ervaring opgedaan waardoor we garant kunnen staan voor de uitstekende kwaliteit. Dat merkt u direct als u onze teksten en producten ziet, vasthoudt en test.

Soortgelijke – maar dus niet met ons assortiment vergelijkbare – producten komen momenteel veelal uit China. Deze geïmporteerde producten zorgen helaas vaak voor ontevredenheid en klachten door een mindere kwaliteit. Daarnaast zijn deze inferieure producten ook verre van duurzaam door de negatieve effecten op het milieu door de wereldwijde transporten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *